Garantie

Streven naar perfectie

Sun Living campers en buscampers worden geproduceerd door Adria Mobil.

Adria Mobil streeft naar duurzame ontwikkeling, productie en marketing van kwaliteitscaravans, kampeerauto's en stacaravans. Ons doel is om veilige, functionele en betrouwbare producten te produceren voor tevreden klanten die vakantie willen vieren.

Bij alles van de inkoop van materialen tot de verkoop van het product doen we ons best om bronnen van fouten te voorkomen, mogelijke fouten zo snel mogelijk op te sporen en ze onmiddellijk te verwijderen, en voortdurend alle processen in het bedrijf te verbeteren. Onze moderne fabriek gebruikt productietechnieken van wereldklasse uit de automobielindustrie en is ISO-gecertificeerd voor kwaliteit (ISO 9001) en milieubeleid (ISO 14001).

 

Adria’s World Class Manufacturing (WCM) is een set concepten, principes, beleid en technieken voor het beheren van een fabriek. Het is een procesgedreven aanpak waarbij implementaties bestaan uit vele filosofieën en technieken uit de auto-industrie. U kunt onze fabriek online bezoeken op deze website.

Sun Living producten zijn voorzien van een garantie van wereldklasse en er is een professioneel dealernetwerk van meer dan 150 Adria dealers in Europa, ondersteund door een leveringsoperatie van onderdelen van wereldklasse. Details en locaties van ons dealernetwerk zijn te vinden op deze website.

 

Het registreren van de garantie.

Wij verzoeken u vriendelijk ervoor te zorgen dat uw dealer er bij aflevering van uw Sun Living (bus)camper voor zorgt, dat uw gegevens en uw voertuig geregistreerd worden in ons garantiesysteem. Zo weten wij met wie we contact moeten opnemen mocht dat noodzakelijk zijn. Wordt het voertuig doorverkocht of bent u verhuisd, laat uw Sun Living dealer uw gegevens dan wijzigen.

ALGEMENE GARANTIEVOORWAARDEN (samenvatting)

Het volledige garantiedocument kan worden ingezien bij de geautoriseerde Sun Living dealer. U dient deze te kennen bij aankoop van een Sun Living product.

Een samenvatting van de hoofdlijnen:
 

  • ADRIA MOBIL Ltd. van Novo mesto (Slovenië), vertegenwoordigd door Adria Benelux B.V., biedt kopers van Sun Living producten een garantie van 24 maanden op alle apparatuur vanaf de datum van registratie en een speciale »WARRANTY PLUS* (GARANTIE OP WATERDICHTHEID)« van 60 maanden voor de onderstaande fabrieksfouten:
  • De Producent is verantwoordelijk voor het gratis vervangen van alle onderdelen met fabrieksfouten. De garantie is van toepassing op kapotte onderdelen en/of elementen evenals montage, behalve voor de onderdelen en/of elementen die beschadigd worden door slijtage, zoals glas, ramen, banden, accu's en apparatuur zoals de ijskast, verwarming, waterkoker, waarop de garanties van de respectievelijke producenten van toepassing zijn.
  • De garantie geldt ook niet voor onderdelen en/of elementen die beschadigen door onvoorzichtigheid of onjuist gebruik, slecht onderhoud, overbelasting of slordigheid. De garantie is niet van toepassing op krassen in de lak die kunnen ontstaan bij poetsen en reinigen van het interieur van het voertuig. De garantie is evenmin van toepassing op lakschade die ontstaat door gebruik van bijtende en oplossende materialen.
  • Reparaties onder de garantie zijn gratis wanneer ze worden uitgevoerd volgens de details van het garantiebeleid en worden uitgevoerd door een gemachtigd vertegenwoordiger van Sun Living. Transportkosten voor het voertuig en/of onderdelen zijn voor rekening van de klant. Gedurende de reparatietijd heeft de klant geen recht op schadeloosstelling vanwege het niet kunnen gebruiken van het voertuig. Vervangen onderdelen en/of elementen blijven eigendom van de producent.
  • De koper dient alle ontdekte fouten direct en exclusief te melden aan een gemachtigd vertegenwoordiger van Sun Living. De producent behoudt het recht om een foutrapport te accepteren of af te wijzen.
  • De duur van de garantie wordt niet verlengd door interventies, uitgevoerd op het voertuig tijdens de garantieperiode.
  • De producent is in het geheel niet verantwoordelijk voor mogelijke ongevallen en/of schade aan personen en materiaal, die kan ontstaan tijdens gebruik van het voertuig ook al kan het ongeval door een defect zijn ontstaan.
  • Alle mogelijke conflicten tussen de partijen over een claim voor schadeloosstelling worden afgehandeld door de lokale rechtbank.
  • Raadpleeg uw gemachtigd vertegenwoordiger over reparaties of vervanging van onderdelen.  Tijdens uw reizen kunt u contact opnemen met een van de gemachtigde dealers van Sun Liing, die staan vermeld in een lijst op onze website.
  • Adria Mobil is niet verantwoordelijk voor montages of wijzigingen die door een derde partij bij uw Sun Living zijn uitgevoerd. In dergelijke gevallen vervalt de garantie.


Wanneer u meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met uw Sun Living dealer.

*Waterlekkage met ernstige consequenties voor de levensduur en het gebruik van de Sun Living (bus)camper die uitsluitend is ontstaan in het woongedeelte. Deze garantie is onderworpen aan het jaarlijks onderhoud van de wooneenheid door een Sun Living dealer binnen een maand na de oorspronkelijke datum van aankoop of de vorige onderhoudsbeurt in de periode van de 5-jarige Adria garantie op waterdichtheid.