Hoogtepunten

De nieuwe generatie Sun Living brengt verbeteringen in het hele programma met meer keuze, meer stijl, meer comfort, meer functionaliteit en zelfs een nieuwe indeling.

Keuze

Kies je basisvoertuig, Citro├źn Jumper of Fiat Ducato; beide met betrouwbare motoren en vele hulpmiddelen voor een ontspannen reis. Cabinekleuren in wit of zilver.

Stijl

Een compleet nieuw interieur, met een nieuwe sfeer; de keuze uit wit of houten kastkleppen, nieuwe stijlvolle handgrepen voor meer comfort, nieuwe spots en indirecte verlichting, keuze uit 3 bekledingstijlen met bijpassende sierkussens.

Functionaliteit

Grote, zeer toegankelijke garages en veel opbergmogelijkheden. Veel ruimte binnen met handige oplossingen, zoals een verlenging van het tafelblad welke veranderd kan worden in een extra slaapplaats. En USB aansluitingen en verplaatsbare LED spots.

Comfort

De nieuwe ergonomische toilet/douche ruimte biedt veel ruimte en is toch bijna "onzichtbaar" als je 'm niet gebruikt. Om lekker te zitten en comfortabel te slapen is de dinette voorzien van een slim rugkussen.

Het hefbed boven de salon is standaard in de S serie. TV, satelliet, achteruitrijcamera en zonnepanelen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd door de dealer.

Indelingen

Slimme indelingen voor iedere gebruiker. Nieuwe V 60SP Family.