« Back

Kampeerbedrijven zijn open. Campings passen zich aan. Ga op kampeervakantie deze zomer!

14.05.2020

Nog nooit eerder zijn er meer redenen geweest om te gaan kamperen dan nu. We hoeven niet thuis te blijven deze vakantie. We kunnen op vakantie... in België. Naar een mooie camping met eigen sanitair. Uw dealer vertelt je graag over de mogelijkheden.

De campings gaan beetje bij beetje weer open. En waarom ook niet? Kamperen is dé manier om je vrij te voelen. Kamperen is dé manier om in de huidige tijd van je welverdiende vakantie te genieten. Een eigen plek, met je eigen sanitair (of van de camping). Met de reisbeperkingen die er zijn, is er volop plek voor Belgische toeristen op de campings. Want wij mogen niet naar het buitenland, maar het buitenland mag ook niet naar België.

Bovendien bespaar je fors op je kosten als je geen verre reis maakt. Loop je minder risico op last minute annuleringen vanwege nieuwe maatregelen, ontloop je buitenlands massatoerisme én, heel erg belangrijk, steun je de lokale ondernemer en economie. Dus wat houd je tegen?

Heb je nog geen kampeermiddel of ben je toe aan iets anders? Bezoek een van onze dealers in de buurt. Zij zijn allemaal open en volgen de richtlijnen van het Veiligheidsraad nauwkeurig op. Voor ieders veiligheid. Wil je zeker zijn van tijd en aandacht, plan dan je bezoek en maak een afspraak. De dealer neemt dan alle tijd voor je. Of je nu een kampeermiddel wilt kopen of eerst wilt huren om het een keer te proberen, ieder dealer helpt je graag op pad.

Klik hier en maak nu je afspraak in de showroom en geniet dit jaar gewoon van je welverdiende vakantie.

Dealer spreken
Informatie opvragen