Logo

Sun Living onthult vernieuwde collectie en omarmt de geest van vrijheid

Ondersteund door meer dan vijftien jaar expertise van Adria Mobil, is Sun Living altijd synoniem geweest voor doordacht design, gebruiksvriendelijke functies en een uitzonderlijke waarde. De toevoeging van het basisvoertuig Ford Transit, naast de opgefriste Fiat Ducato, versterkt deze toewijding nog meer en spreekt zowel nieuwkomers als doorgewinterde avonturiers aan die op zoek zijn naar goed uitgeruste voertuigen van hoge kwaliteit voor onvergetelijke ervaringen.

Nieuwe horizonten met Ford Transit

Voor het eerst verwelkomt de 2024/2025 Sun Living line-up het basisvoertuig Ford Transit, verkrijgbaar in alle camperreeksen. De vernieuwde Transit heeft een reeks verbeteringen, waaronder een herzien chassis, een nieuwe 8-traps automatische transmissie en een uitgebreid pakket standaard veiligheids- en assistentiesystemen.

Vernieuwd interieur en verbeterd comfort

Stap naar binnen en ontdek een vernieuwd interieur met extra contrast en een frisse sfeer. Donkere accenten op hangers, push-locks, kastbodems, keukenkranen en douchedeur frames creëren een moderne en uitnodigende sfeer.

Alle Sun Living motorhomes bieden nu een keuze aan verwarmingsenergie (Truma Combi gas of diesel), waarbij de diesel optie ruimte, gewicht en zorgen bespaart. Het Truma CP Plus paneel is nu standaard op alle versies en zorgt voor optimaal comfort. Compressorkoelkasten zijn ook standaard en houden eten en drinken perfect gekoeld, zelfs op de warmste dagen.

De compacte badkamer is doordacht opnieuw ontworpen, waarbij de wastafel nu is geïntegreerd in het natte gedeelte (douchecabine) voor een betere ruimtebenutting, ergonomie en hygiëne.

MACH Smart App: Je Sun Living binnen handbereik

Voor het eerst bieden de Sun Living modellen het gemak van de Adria Mobil MACH Smart app. Met deze innovatieve applicatie kan je de belangrijkste functies van je Sun Living op afstand beheren vanaf smartphone of tablet, voor meer controle en gemoedsrust tijdens je avonturen.

Met de pakkende nieuwe campagne “Sun Living: Freelosophy”, bevestigt het merk opnieuw zijn toewijding aan het aanbieden van modellen die niet alleen handig en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook een geest van flexibele vrijheid en gewoonweg geweldige tijden belichamen. Sun Living motorhomes en vans bieden alles wat je nodig hebt en niets wat je niet nodig hebt, waardoor ze de perfecte reisgenoten zijn tijdens je volgende reis.

Deel
Terug
Onze producten
Onze wereld
Onze service
Download
Adria Group
GARANTIE Impressum Juridische noot Cookies Sitemap
Copyright @ 2024 Adria Mobil d.o.o.