Terug
04.12.2020

Joris en Ceder On Tour

Ze noemen het ook wel Indian Summer, de periode van eind september tot midden november. Helder weer met bovengemiddelde temperaturen en een natuur die geweldige kleuren laat zien. Het is een uitstekende periode om er met de camper op uit te gaan, dat is precies wat Joris & Ceder hebben gedaan. 

De voorpret begint al bij de dealer

On Tour door de Ardennen met de Sun Living V 65 SL, ze kozen heel bewust voor een buscamper om compact onderweg te zijn en op de camping het buitenleven te ervaren. Wel voorzien van alle gemakken en een vaste luifel om lekker onder te kunnen zitten. Met Rochefort als bestemming in de navigatie kon de trip beginnen. Joris & Ceder hadden al enige ervaring met een camperhuren in America, dat was een langere reis. 

Nu zijn ze een week onderweg en blijven dichter bij huis. Na Rochefort via slingerende binnenwegen richting Torgny, onderweg vaak stoppen en overnachten op kleine campings langs de route. De duister valt vroeg in maar met een gezellig glaasje, onder de luifel zitten maken het buitenverblijven in de Ardennen heel aangenaam. 

Eigenlijk begint de vakantie al als je de huurcamper ophaalt en wordt uitgezwaaid door de dealer.
Met wat aanwijzingen is het zo gepiept.

Joris: Het rijden in de Sun Living V 65 SL bevalt geweldig, stil en krachtig. Door de comfortabele stoelen is elke kilometer een plezier. 

Ceder ervaart de camper juist als veelzijdig; Je hebt alles aan boord en bent van niemand afhankelijk. Zelf zouden we nog een zonnepaneel toevoegen om geen stroomaansluiting meer nodig te hebben. 

Een knisperend vuurtje past perfect bij deze tijd van het jaar.

De week vliegt voorbij, Ceder maakt graag foto’s en de Indian Summer laat z’n mooiste kleuren zien. “Het is voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Je denk bij vakantie vaak aan de zomer maar juist deze periode is een lust voor het oog.” 

 

Foto’s: cederklikt.nl 

's Avonds is het genieten van de natuur, de sfeer en elkaar.