Terug
10.06.2021

“shred time stories” met een Sun Living A 75 SL

4 Dames (+Fietsen). 1 Camper. 0 Plannen.

Als 4 enthousiaste vrouwen besluiten om erop uit te trekken met hun mountainbikes en de Sun Living A 75SL, weet je een ding zeker: plezier gegarandeerd!

Het oorspronkelijke idee van "shred time stories" was om naar de Balkan te reizen en daar te fietsen. Vanwege de pandemie besloten we dichtbij huis te blijven om ons eigen mooie Oostenrijk te ontdekken.

Here we go!
Selfie onderweg.

Een plan hebben we nauwelijks, maar dat maken we goed met motivatie en heel veel goede zin als we zoeken naar de beste routes in Oostenrijk. Om bij de mooiste fietsplekken te komen (los van de bekende grote fiets-parken) mag een camper niet ontbreken. Gebetsroither voorziet ons van een Sun Living camper waarin we al onze uitrusting kunnen meenemen en heel veel comfort vinden. We laden alles in, fietsen en onze persoonlijke spullen (en met 4 vrouwen wordt dat al snel heel veel) en zijn klaar om te vertrekken. Na wat voorzichtige rondjes met deze grote camper, realiseren we ons dat de camper eigenlijk rijdt, zoals een personenauto. Heel gemakkelijk. Een beetje opgelucht en behoorlijk enthousiast kunnen we eindelijk op weg!

Een mooi plekje om te rusten en wat te eten.
Uitzicht op onze thuisbasis.

We weten nog niet precies wat we moeten verwachten, maar dat maakt het alleen maar leuker. Bij de Millstättersee en Wolfgangsee proberen we de beste bochten en paden weg te trappen. We reizen over berg en door dal van de ene naar de andere federale staat waar we op geen enkel moment ons motto vergeten: "plezier hebben met elkaar in de natuur en genieten van even geen werk en de dagelijkse beslommeringen." Iedere berg, iedere plek heeft een eigen charme en we zijn gefascineerd door de veelzijdigheid van ons Oostenrijk.

Sun Living gespot in het wild.

We gebruiken onze tijd goed en genieten van de dagelijkse fietstochten. In de camper voelen we ons zeer comfortabel; of het is tijdens de koffie in de ochtend, een snack in de middag of met het avondeten. Na een dag fietsen grommen de magen vaak en hard en is het noodzakelijk iets voedzaams en lekkers op tafel te zetten. Na nog wat ontspanning is het tijd om naar bed te gaan, moe maar zeer tevreden. We hebben onze comfortabele nachtrust hard nodig om energie op te doen voor de volgende dag.

We kunnen genoeg meenemen onderweg. Zelfs de gitaar gaat mee.
Tijd voor een mailtje naar huis.
De fietsen staan veilig achterin.

Er wachten ons deze zomer nog wat meer mountain bike avonturen maar tot die tijd genieten we van onze reisvideo die we graag met je delen.

Tekst, Video en Foto’s: shred time stories