Terug
01.01.2023

Sun Living is de beste voor de winter!

Ik denk dat het gepast is om mijn redenen te delen waarom Sun Living motorhomes mijn keuze zijn voor reizen naar wedstrijden.

Ik had de kans om alle Freeride World Qualifier series races die afgelopen winterseizoen in Europa plaatsvonden bij te wonen met mijn Sun Living A 70 DK motorhome. Ik zou zeggen dat ik hem grondig heb getest tijdens het seizoen, want ik heb er meer dan een maand in gewoond en er meer dan 6000 kilometer mee gereden in alle weersomstandigheden, van de westelijke Alpen tot de Peloponnesos in Griekenland met veel tussenstops in Oostenrijk, Zwitserland, Italië en veel landen van het voormalige Joegoslavië ...

... dus ik denk dat het gepast is om mijn redenen te delen waarom Sun Living motorhomes mijn keuze zijn voor reizen naar wedstrijden.

In eerste instantie dacht ik dat het A 70 DK model te groot en misschien te log zou zijn voor mijn behoeften, maar ik veranderde van gedachten zodra we alle benodigdheden voor onze komende avonturen hadden ingepakt. De ruimte voor de uitrusting is echt enorm en kan zelfs verdubbeld worden, wat me brengt bij mijn eerste reden waarom Sun Living mijn keuze is. Ik ben meestal de persoon die de meeste spullen of de meeste sportuitrusting meeneemt op reis, dus genoeg ruimte is misschien wel mijn minimale vereiste. Weet je, het is altijd goed om wat back-up te hebben, voor het geval je oorspronkelijke plannen niet doorgaan, dus ik neem meestal te veel ski's, klimuitrusting en soms zelfs surfplanken of vliegeruitrusting mee.

Het woongedeelte van Sun Living is eenvoudig maar zeer functioneel en doordacht ontworpen. Er zijn zeker genoeg opbergvakken en er is ook genoeg ruimte voor alle opnameapparatuur, laptops, opladers, kleding, boeken, enz.

De bruikbaarheid van de motorhome wordt zeker vergroot door het feit dat de keuken gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een ski-serviceplaats, welke goed moet worden voorbereid op wedstrijden.

Naast ski's moet je lichaam ook goed voorbereid zijn op de wedstrijd. Dit is in de praktijk veel gemakkelijker als je een fysiotherapeut bij je hebt in het veld, die natuurlijk ook een geschikte ruimte nodig heeft om de therapie uit te voeren om het lichaam optimaal voor te bereiden op de volgende dag. In de Sun Living A 70 DK kan een bank in enkele seconden worden omgebouwd tot een extra bed, dat ook kan dienen als een uitstekende ruimte voor therapie.

1.         Thuis is waar je het parkeert

2.         Kantoor

3.         Ambulance voor fysiotherapie

4.         Skidienst

5.         Eenvoudig maar zeer functioneel

6.         Genoeg ruimte voor uitrusting

7.         Biedt alle gemakken van thuis

8.         Beschutting tegen slecht weer

9.         Altijd op de juiste plaats

10.       Rijvaardigheid - geweldig in de sneeuw

Hoe langer je onderweg bent, hoe belangrijker het is dat je voertuig comfort biedt. Hier springt de A 70 DK er echt uit, want hij biedt praktisch een kantoor, een keuken, een enorm bed, beschutting tegen slecht weer, enz. Als ik al deze dingen in overweging neem, denk ik dat ik zonder overdrijven kan samenvatten dat Sun Living al het comfort van thuis biedt.

Tijdens het skiseizoen kun je niet om alle mogelijke wegomstandigheden heen, dus goede rijeigenschappen van de motorhome zijn uiterst belangrijk als je je op een steile besneeuwde pas in de Alpen bevindt. Ik ben blij te kunnen zeggen dat hij ons nooit in de steek heeft gelaten.

Tot slot mag ik het grootste voordeel van reizen met een motorhome niet vergeten. Misschien is dit ook wel de meest voor de hand liggende reden waarom Sun Living ... Simpelweg omdat het een huis op wielen is, het me in staat stelt om de beste sneeuwcondities in Europa te volgen en ik altijd op de juiste plek ben en ik er echt van geniet om mijn seizoen op deze manier door te brengen. Volg me op Instagram en geniet mee #HomeIsWhereYouParkIt.

Maj Štirn is een freeride skiër - een skiër die het grootste deel van zijn tijd doorbrengt met het zoeken naar verse sneeuw. De laatste vier jaar neemt hij ook deel aan freeridewedstrijden met als doel zich te kwalificeren voor de freeride-wereldtour.